Post by jewrconsmemefo on Feb 4, 2022 21:15:43 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تجربه ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Crossing: Snake.io 2022 version ▞▞▞
C111ka.txt - Institute of Computational Perception
. votes 4.8/5.
میدانم که این یک بازی معمولی است، اما اگر بتوانیم با بازیکنان واقعی بازی کنیم، سرگرمکنندهتر خواهد بود، نه بازیکنان a.i
من این بازی را خیلی دوست دارم، بنابراین آن را در رایانه لوحی خود دانلود می کنم و می دانم که می توانم آن را به صورت آفلاین و آنلاین برعکس بازی کنم، اما وقتی اتصال خود را به وای فای اینترنت خود قطع می کنم، نمی توانم آن را به صورت آفلاین بازی کنم، من را بسیار ناراحت می کند. 8 فقط به آن 4 بدهید. به جای 5، امیدوارم که چت جهانی را مانند افسانه های موبایل اضافه کنید و امیدوارم چت جهانی را نیز مانند افسانه موبایل اضافه کنید
Sweet Crossing: Snake.io Kasual rww
❤❤❤❤💙
باشه.. پس... بازی خوبی بود.. ولی بعد... آنلاین شد! من از بازی های آنلاین متنفرم، آن را در زیر دیدم که آفلاین است، اما وقتی آن را باز کردم، گفت: CONNECTION LOST! اوگخخخخخخ!!! من متنفرم!😠😠😠😡😠😠😡😡😡😤😤😤 ویرایش: و همچنین با جام تدار موافقم!
بسیار سرگرم کننده و همچنین چالش برانگیز است. پیشنهاد میکنم این بازی عالیه😍👏👌
DragonHermit Gaming - ځړونې | فېسبوک - ننوتل
خیلی خوبه
Contact - Carl Wockner
Idk، من مانند تبلت من نیستم! نمیتوان DIS APP را نصب کرد، او میگوید نمیتوان SWEET CROSSING SNAKE IO، AMD را دوباره امتحان کنید، و بازخورد IM نصب کرد، من این را دوست ندارم، زیرا این مانند مهمانی IDOL است، خطا در DOWNLOADRED DOWNLOADIN و پاسخ دهید که چرا من نمی توانم دانلود کنم! £×££#€×*£-*×!(-¥ IM MADD;( لطفاً توسعه دهنده این را اکنون بخوانید! و پاسخ دهید! 'M MADDD ;(-
اینترنتی بود
Sweet Crossing: Snake.io Ajanviete hje
این بازی بسیار اعتیاد آور است آنها چندین بازی دارند که باعث می شود کمتر خسته شوید. اما من ناامید هستم که باید 30 ثانیه را برای تماشای تبلیغات هر بار برای دریافت پاداش مضاعف یا برای قطعه کاراکتر تلف کنم. جمع آوری سکه ها سخت است و به همین دلیل سکه های سبز رنگ. لطفاً یک بهروزرسانی ارتباطی را نیز مانند افسانههای موبایل اضافه کنید که میتوانید پیام بفرستید، دنبال کنید، دعوت به بازی با هم و هدیه بدهید. سرگرم کننده تر خواهد بود!
تا زمانی که بازی یک اطلاعیه به روز رسانی ارسال کرد، سرگرم کننده بود. این به من اجازه نمی دهد آن را به روز کنم، بنابراین باید بازی را دوباره نصب کنم، اما تمام شخصیت هایی که قفل آن را باز کرده بودم از دست می دهد.
می گوید بازی آفلاین اما مدام می گوید اتصال به شبکه وجود ندارد. لطفا بررسی کنید و دوباره وصل شوید!! این چه شوخیه؟!
1x Pokemon Generations booster pack sealed charizard ...
این تا حدی گیج کننده است زیرا توضیحات اینجا نشان می دهد که یک بازی آفلاین است، اما زمانی که من آن را بازی می کنم نیاز به اتصال به اینترنت دارد.
من از این بازی متنفرم که حتی اجازه نمی دهد برنده شوم. به علاوه هیچ کاری نمی توانید انجام دهید، آنقدر خسته کننده است که تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که آب نبات بخورید.😡😡😡
Demolition Derby 2 ریسنگ vdd
قطعا یک بازی آنلاین سرگرم کننده برای سرگرم کردن خستگی است، اما به وای فای نیاز دارد. اگر بتوانید آن را به صورت آفلاین بازی کنید بهتر است. غیر از این، عالی است.
بازی خوبیه مخصوصا پسرم ،معین ،خیلی دوست داره
لایق 5 ستاره است اما هنوز باید حالت چند نفره را اضافه کنید و با دوستان خود بازی کنید و من فکر می کنم باید چیزی اضافه کنید تا شخص هرگز از آن خسته نشود.
این یک بازی اساسی است، اما خسته کننده و اساسی است، اما من عاشق این برنامه هستم
من نمی توانم به روز رسانی را روی آخرین به روز رسانی نصب کنم. به راه اندازی مجدد ادامه می دهد. لطفا درستش کنید
این بازی واقعا سرگرم کننده است، با این حال من 4 ستاره می دهم زیرا حالت های بازی زیادی وجود ندارد. من همچنان توصیه می کنم این بازی را دریافت کنید زیرا بسیار سرگرم کننده است.
بازی زیباشناختی زیبا برای افراد زندگی زیبایی شناسی برای انجام این بازی! لطفا بازی های بیشتری را در این بازی اضافه کنید! و من می خواهم این برنامه باقی بماند و هیچ تغییری جز افزودن توابع در این بازی وجود نداشته باشد. وقتی این بازی را حذف نصب کردم و فکر میکنم حسابم دوباره تنظیم میشود، اما وقتی دوباره نصب میکنم و این برنامه وارد حساب من میشود، همچنان از حساب قدیمیام استفاده میکنم، این همان چیزی است که ما میخواهیم در آن! خیلی ممنون از توسعه دهنده! #تقاطع شیرین
من عاشق این بازی هستم تنها مشکل این است! وقتی دسر بازی می کنم، Grab IT به خودی خود حرکت می کند وقتی آن را حرکت می دهم، خیلی از آن آزار می دهم! PLS آن را برطرف کنید، فوق العاده ناامید کننده است
اعلان روزانه برای ورود به سیستم برای یک جایزه رایگان، هرگز هیچ پاداشی نداده است! بهم ریخته لطفا درستش کن در غیر این صورت یک بازی خوب با اضافه کردن بیش از حد.
Download بازی های باحال APK Untuk Android. ... بهترین بازی های دو بعدی موبایل با گیم پلی و داستان باحال | Two-dimensional game Mobile ...
io برای اندروید در Aptoide همین حالا!
مسخره بود
این بازی همیشه عقب می ماند به همین دلیل است که من به مرگ ادامه می دهم و همه ربات ها مرا می کشند و این مرا آزار می دهد من در کارهای مار مهارت دارم اما روبات ها به کشتن من ادامه می دهند آیا این یک اشکال است!؟!؟