Post by jewrconsmemefo on Feb 4, 2022 21:09:41 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Transylvania Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Transylvania Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod viac kryštálov ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Transylvania Adventures 2022 version ▞▞▞
Hotel Transylvania Adventures ጀብዱ qqnz
Hotel Transylvania Adventures ماجراجویی evf
Šípky vás nenechajú v pohybe. Nepríjemný.
Hotel Transylvania Adventures ایڈونچر bxkd
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Keď sa to pokúsim zahrať, vypne sa to z hry
Prestalo to fungovať Prosím opravte mi to, ale je to dobrá hra
hra nefunguje, len sa načítava. nemusím to hrať ani raz. ak by ste to mohli opraviť, bol by som veľmi rád.
Aplikácie v kategórii Simulátory (mobilné)
Hra je veľmi dobrá a zaujímavá. Bol som na úrovni 36 a keď som otvoril aplikáciu, znova sa ma pýtala na môj vek. A po zadaní veku ma to prenieslo na úvodnú obrazovku telefónu. Bol som prekvapený. Prosím, pomôžte mi, pretože nechcem prísť o túto hru a môj pokrok. Prosím poraďte čo robiť.......
Naj hra
Hry na Playstation 4 od 7 rokov
Myslím, že táto hra je v poriadku, ale sú tu reklamy
Táto hra je taká skvelá👌👌👌
😒Nenávidím túto hru, myslím si, že je to vylepšený obchod, napíš ju a pozri sa na tretiu 💩toto je totálne 💩 doslova to ani netlačí fuj😑.........pozrel si sa na tú tretiu šialene správne? .... kde je pes 😮😮😲v tejto hre 😎pozri som génius nehraj túto hru plss . Berte to ako varovanie, možno to neuvidíte, ale počkajte, ak to budete mať 60 dní, hacknú vás
Táto hra je naozaj úžasná veľmi sa mi páči a je to naozaj skvelé. Môžete odomykať nové postavy a strieľať zombíkov, je to skvelé pre deti ako som ja a myslím, že každému, kto hrá túto hru, sa bude páčiť dobrá hra a dobrá práca 👍
Hra je celkom zábavná, ale reklamy sú invazívne a preberajú môj telefón a bezplatná rakva nikdy nefunguje. Počas prehrávania počúvam hudbu a zvukové knihy, ktorých reklamy sa opakovane zatvárajú alebo zastavujú. Pozriem si reklamu, budem to riešiť ale nie takto. Ostatné reklamy na hry sú oveľa menej otravné. Celkovo mi to za to nestojí.
jednoducho super hra 🙂🙂🙂
Úroveň 70 je veľmi ťažká, ako môžeme prejsť ohňom, ak je oheň na pravej a ľavej strane? Vždy, keď chcete hrať, prečo potrebujete jed? to znamená, že môže hrať iba 5 krát.
Je to ako v Transylvánii a je to také zábavné, takže zvyčajne vám ukážem, ako hrať, ak ste to už hrali, vedeli by ste to hrať, ako som to hral na druhom tablete, dobre, tablet môjho brata, dal mi to a potom sme začali hrať v Transylvánii, kde servírujeme jedlo a tak, áno, to je to, čo máme radi
Páči sa mi to, ale táto hra spôsobuje chyby na mojom telefóne, čo znamená, že pri načítavaní to chvíľu trvá a keď chcem opustiť aplikáciu, bude to chvíľu trvať a budem musieť počkať na reštart
Milujem farby a postavy.... Je to zábavná hra, začína sa ľahko a naučí vás, ako ju používať. Postupne je to ťažšie, cítim sa ako videohra, bežím, skáčem, nespadni do lávy! Zabíjam zlých ľudí, snažte sa, aby vás nezabili! Je to zábavné, dokonca aj keď je to ťažšie, mám pocit, že mi to dáva prestávku medzi najťažšími dverami... Keď dokončím dvere, dostanem sa k výzdobe izieb a získam mince! Pokúsiť sa!
Reklama po dokončení každej úrovne? prečo? Príliš prehnané.
Naozaj zábavná hra, ale doplnky stále blikajú a musím hru úplne vypnúť a potom reštartovať. Veľmi frustrujúce 😕
vôbec to nejde 1.to seka 2.to nejde 3.neda sa dať hlas ani tichšie!!!!!!!!!!!!! :-( :-( :-( :-I :-I :-I
Potom sa to začínať ztazsovať a vtedy sú pri Tom nervi
Náročnosť našej hry je, že úroveň je ešte ťažšia, s výnimkou úrovne 1
vždy, keď sa pokúsim vybrať nový znak y, nevyberie sa? Myslím, že úroveň od 17 do 20 bola rôznych postáv, však? takže y nevyberá ostatné znaky..? Myslím, že hra je dobrá, ale aj tak jej dám 2 hviezdičky len za zobrazenie ďalších postáv, ale nie za výber.
Hra sa mi páči. Je to zábava. Ale veľa sa kazí
ovládacie prvky nie sú dostatočne citlivé
skvelá hra
Hra sa mi veľmi páčila. Existujú však iba 4 zóny? to je koniec hry??
Отель Трансильвания Приключения pck
Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game Simulare gho
príliš veľa reklám! deti sa chcú len hrať, aj to stále stíchne a zasekne sa, keď si chcú vybrať iného okrem Mavis
Samotnú hru by som uvítal, ale po každej úrovni je veľa reklám, ktoré si musíte pozrieť, reklama starne veľmi rýchlo, pretože dokončenie každej úrovne trvá asi minútu
Táto hra sa mi skutočne páčila. Som na úrovni 64 a začal som hrať pred dvoma dňami. má veľa reklám, ale celkovo je to zábavná hra.
nepáči sa mi ovládanie páky pre ľavú a pravú zákrutu, je to veľmi mätúce a kvôli tej páke som zasekol na úrovni 76. len prineste späť starý šíp vľavo a vpravo.
Hra sa mi páčila, ale dostal som sa na úroveň 8 a zrútila sa a zrútila sa mi zariadenie, takže nebudem navrhovať, aby ste si túto hru nestiahli, takže ak uvažujete o stiahnutí tejto aplikácie