Post by jewrconsmemefo on Feb 4, 2022 21:03:39 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit hackování tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Hra začala super zábavně, ale docela se opakovala i pro platformovou střílečku, vývojáři jen zřídka přidávají nový obsah a k tomu jsem vyměnil telefony, a i když jsem propojil svůj účet, díky tomu jsem začal úplně znovu, nakonec to má potenciál, ale to je o tom zatím, dokud vývojáři nezačnou více pracovat.
Pokud jste hráli archero nebo jeho klony, tuto hru okamžitě poznáte. Vyniká tím, že je vše vodorovné jako plošinovka namísto tradiční varianty shmup k archero. To přidává některé úhledné možnosti pohybu ve formě skoku, dvojitého skoku a pádu přes plošiny. Bohužel na rozdíl od archera, protože míst, kde můžete být, je mnohem méně. Hra je pravidelně plná kulek, kterým se nelze vyhnout.
Je to zábavná plošinovka, ale reklamy jsou přehnané, nevadí mi reklamy, které jsem se rozhodl sledovat, což je spousta pro cheaty a další vychytávky, ale náhodná reklama mezi úrovněmi je otravná.
Úžasná hra Může mít obrovský potenciál, ale moje jediná stížnost je, že musíte zvýšit pokles weoponů Mám tři weopony A hra je docela podobná archero, ale je jiná a lepší Takže zvyšte rychlost poklesu weoponů a přidejte možnost prodeje systému upgradu a dám tomu 5 hvězdiček
Zábavná hra s plynulým ovládáním, ale systém levelování/růstu je špatně vybudovaný vtip. Dokonce i balíčky "na nákup" jsou vtip. Pokud jste byli pay2win velryba, která do této hry vhazovala $$$, vážně bych vám doporučil zvážit vyhledání pomoci. Zdržím se hry možná ještě měsíc nebo tak déle v naději, že se NĚCO změní v systému postupu. Opravdu mi láme srdce, jak je hra zastaralá, protože jsem si jízdu k té zdi užil.
Vývojáři se opravdu musí podívat na vyvážení hry. Je to vážně rozbité. Hráč pravidelně ztrácí kontrolu nad levou pákou, což způsobuje, že je zasažen a zemře. Zbraně jsou také rozbité, stejně jako poškození naklonění, které hráč utrpí s každou další úrovní. Hráč má jak rychlopalnou pistoli, tak laserovou pušku. Strojová pistole měla více úrovní a poškození na základě čísel, které hra udala, ale samopal sotva způsobil žádné poškození. To je určitě chyba.
Opravdu se mi tato hra líbí, ale obtížnost Ramp up je příliš těžká a skutečnost, že můžete hrát pouze 4 hry na nabití Napájecí UPS jsou opravdu skvělý nápad, ale je to příliš velká šance, jak dobře zapnout pozitivní stránka, je to opravdu dobrý nápad pro hru A
Jakmile dosáhnete vynucených reklam World 4, začnou se objevovat ve velkém. Jako by sledování 3 reklam na úroveň pro vylepšení nestačilo...
Extrémně návykový. Ale limitovaná energetická tyčinka opravdu tlumí mé nadšení pokračovat ve hře
Příliš mnoho reklam. Pokaždé, když vyčistíte scénu nebo jen chcete přidat „perk“, musíte se podívat na reklamu. I když se díváte na reklamu, abyste přidali „výhodu“, ne vždy fungují. Perk horder je a byl prolomen. Není snadná cesta, pokud vůbec nějaká, jak nahlásit tyto typy chyb. Chápu, že je to zdarma, ale pojď. Polovinu času stráveného hraním této hry strávíte sledováním reklam.
Zábavná hra...ALE jako příliš mnoho podobných, vývojáři jsou chamtiví a vynucují si 5 sekundové reklamy za každou minutu hraní. Opravdu ničí tok a ukazuje, že jim jde o peníze nad hratelností. Jdu dál, než ztratím více času. Smutné, protože to byla opravdu zábava.
Hra se mi líbí, ale v poslední době mi začala několikrát padat. Nemůžu ani projít celým světem, aniž by to třikrát nebo čtyřikrát nespadlo, než to vzdám. Milujte hru. Rád bych to viděl na opravu.
Hraje dobře. Neúmyslně jsem provedl nákup kvůli umístění nákupních balíčků, takže jsem z toho nebyl příliš nadšený. To je zatím moje hlavní výtka. Celkově vzato je to dobrá práce, když umístíte standardní arkádovou hru na mobil. Výborně.
Hra byla zábavná až do poslední aktualizace. Příliš mnoho typů upgradů, z nichž mnohé jsou k ničemu. Ve hře, která vyžaduje upgrady, aby byly úrovně průchodné, tolik zbytečných upgradů ubírá spoustu zábavy.
Mr Autofire Aksyon tyj
Dobrá hra, ale úroveň levelování je hrozná. Očekávejte, že budete hrát celé století a upgradovat postavy a zbraně, pokud nezaplatíte. Výhody: - Mnoho úrovní - Různé zbraně a postavy. - Snadno najít upgrade materiálů v úrovních. - Upgrade a Fusion System pro tři stejné položky. Nevýhody: - Předměty je téměř nemožné najít, pokud nezaplatíte (takže počítejte s tím, že prvních 20 hodin hraní zůstanete u předmětů). - Průměrné reklamy. - Lucky oživení reklamy k dispozici, pokud máte mnoho drahokamů.
Je tu zjevná závada, která mě pokládá na zem. Byl jsem ve fázi 3 místnosti 8 a držel jsem se a pak jsem uvízl v podlaze a nemohl jsem nic dělat, ale stále jsem mohl zemřít. Takže tím můj běh na místě skončil.
Skvělá hra, některé úrovně hry jsou podle mého názoru trochu nespravedlivé, ale celkově skvělá hra mohu navrhnout, abyste dali možnost škrábat materiály ex Mám hodně materiálů na něco Nemám příklad Mám hodně materiálů pro automatickou pistoli, ale nikdy jsem to nedostal, může nebo nemusí nikdy, myslím, že to bude skvělá funkce.
Je to slušná hra, není to zrovna můj typ, ale chápu, proč se lidem líbí. Můj jediný problém je energie. Chápu, proč dáváte energii, ale mě osobně hry s energií nebaví. To je můj jediný problém, jinak je to docela solidní hra.
Skvělá střílečka s dobrým ovládáním
Dobrý klon archerio, ale ovládání je neohrabané a mít reklamy uprostřed hry je obrovský problém. Už existují bonusy, které potřebujete ke sledování reklam, abyste je získali, takže to opravdu vypadá, jako by se z hráčů snažil vyždímat každý poslední cent
Po několika kolech neběží příliš hladce, ale může to být tím, že můj telefon je pár let starý. Připadá mi to jako příliš mnoho reklam s velmi malou odměnou. Celkově vzato je to ale docela dobrý způsob, jak trávit čas. Jako vždy musím odstranit hvězdu z každé hry, která využívá energetický systém. Je to nehorázný tahák peněz..
Mr Autofire پرتحرک djk
Mr Autofire অ্যাকশন ctal
Zábavná hra, ale Way to grindy pro mobilní hru. Energetické náklady na hraní jsou příliš vysoké na dobu, po kterou budete hrát. Pokud neplánujete u této hry strávit několik let, je nutné utrácet skutečné peníze.
Hra se zlepšila, ale navrhoval bych rozšířit energii na 25 nebo 30, aby hráči mohli více trénovat. Čím více trénují, tím více se mohou dostat do hry. Při prodloužení zkraťte dobu potřebnou k získání energetické tyčinky z 6>5 min. Hra se mi líbila, ale mám trochu problémy s ovládáním. Někdy nereaguje na můj dotek nebo se v boji vrátí na původní místo. Potřeba mít nainstalovanou pevnou pozici. Gems je také zadní pro hráče f2p.
Hrál jsem takové hry, jako je archero, které mají těžké úrovně. Ale odmítám „platit“ za postup vpřed, když dva z horších šéfů, které jsem viděl. Nevadí mi platit za rychlejší zálohu. Ale když mají bossové operační útoky alias neblokovatelné nebo nevyhnutelné, hra se stává nezábavnou, i kdybych za postup zaplatil.
Byla to slušná hra, bylo těžké postoupit, ale vždy jsem měl pocit, že postupuji. Pak se něco změnilo a moje postava se cítila slabá a progrese se zastavila. Pay to win wall aktivován: odinstalováno.
Tato hra by mohla být opravdu dobrá, má zábavnou mechaniku a dobré nastavení. Postup ale není vůbec snadný, nepřátelé se pomalu stávají šíleně mocnými s velkými bazény zdraví, zatímco vy postupujete pomalým tempem a úrovně nedávají téměř žádné vylepšení. I po zaplacení několika balíčků skutečnými penězi na podporu vývojářů jsem nezískal dost dobré vybavení na pokrok ve hře. Byl jsem ve světě inspirovaném mario téměř týden. Opravte systém vyrovnávání, abychom mohli postupovat, prosím. zatím 3 hvězdičky
Bylo to skvělé, ale po dokončení úrovní dělám čáru za nepřeskočitelnými reklamami. Srozumitelné pro extra obsah nebo vylepšení, ale pro běžný obsah nesouhlasím. Bez ohledu na to věřím, že hra je 3/5. Hra začíná jako 4, ale trvá to jen asi hodinu nebo 2, než začne grind a postup se zpomalí na plazení. Levelování nenabízí téměř žádné výhody (myslím s ohledem na trvalé úrovně mimo hru) a vybavení je stejné.
Tato hra je VELMI návyková a VELMI uspokojující mysl. Zasáhne všechny hlavní body, které hra potřebuje, a předčí ji. Jediný důvod, proč nedostal 5 hvězdiček, je, že i když jsem utratil peníze, stále jsou reklamy, se kterými je třeba se vypořádat, což není hrozné, ale obtížnost úrovně a upgrady postavy se neshodují a vyžadují, abyste utráceli více peněz, pokud chcete jít dál.
Mr Autofire 動作 mct
Kromě hlavního problému nepřátelského škálování na místnost je ekonomika ve hře dost špatná. Vyvolání hrdinů je hraničně nemožné, aniž byste za to zaplatili peníze. Také pokud jste chtěli sledovat reklamy, pak je to určitě aplikace pro vás.
Na mobilu Plants vs Zombies dostávám nepřetržité reklamy na tuto hru. Omylem jsem na to kliknul a už to nezmizí. Je velmi těžké na něj kliknout na X, protože jsem zkoušel kliknout na X a stažení hry mi trvá. Přál bych si, abych mohl nahlásit reklamu na tuto hru jako spam nebo ji označit jiným způsobem, abych ji už nemusel vidět. Nezbývá mi než označovat samotnou hru, která pravděpodobně ani nic neudělá.
Mr Autofire Hərəkət nrni
Zajímavý nápad, špatná realizace. Měli byste zvážit aktivní používání fyzikálního prvku. Nebyly doslova žádné. Také design vypadá lacině. Existuje spousta levných šablon, které si můžete koupit.
Reálné ceny na imaginárních položkách jsou příliš vysoké a poněkud je vyžadují pro rozumný vývoj. Jedná se o jednorázové ceny za týdenní/měsíční položky. Myslím, že tvůrce musí podporovat svůj návyk na kokain.
Drops from Monsters by mohly být častěji, ale skvělá hra😊
Tolik reklam! Musím vidět reklamy na oživení nebo získání navíc v běhu. Utratil jsem za věci přes 100 $, ale neexistuje žádná možnost, jak zastavit dlouhé 30 sekundové reklamy. Mám chuť hru vzdát kvůli ztrátě času sledováním příšerných reklam.
Super zábava. Připomíná mi Jetpack Joyride, ale lepší. Energetický systém je špatným návrhovým rozhodnutím. Přestane hrát po 4 hrách. Udělejte to jako Jetpack Joyride a tohle by mohl být mega hit. Aktualizace: Změna mého hodnocení na 5 hvězdiček. Po zaplacení 8 $ za měsíční bitevní pas jsem si uvědomil, že to za ty $ zcela stojí. Dává mi to důvod se přihlásit a bavit se každý den prací na plnění cílů. Odměny jsou spravedlivé, ale hra není o odměnách. Je to zábavná a náročná střílečka.
Fancy Pants Adventures Arkada mor
TAK POMALÉ VYROVNÁVÁNÍ kvůli nízkým poklesům a vysokým nákladům. Proč permanentní upgrady a upgrady vybavení dělají tak MINISKELNÍ rozdíl, když jsou tak DRAHÉ!? Od instalace před 3 týdny jsem toho tolik hrál a moje postava se sotva pokročila. Není to zábavný zážitek. Navíc reklamy ze záhadných beden musí být dostatečně silné, aby ospravedlnily otevření. Do té doby je budu přeskakovat... V tuto chvíli jsem jen frustrovaný, protože touto hrou bylo promarněno tolik potenciálu.
Je to dobré...bez peněz se to dá projít celé. Ale jsem na nervy